Lako do posla – Internet promocija autoritativnog sajta

Ovde cete saznati je to autoritativan sajt i da li ste Vi kvalifikovani da vodite jedan. Potrudicemo se da Vam prenesemo naša iskustva i da pomognemo ljudima sa ovih podrucja da udju u Adsense posao. I bez puno filozofije reci cemo Vam šta Google želi: „manje sajtova sa boljim kvalitetom“.

Da li ste dovoljno kvalikovani da vodite autotitativan sajt?

Potrudicemo se da Vam prenesemo naša iskustva i da pomognemo ljudima sa ovih podrucja da udju u Adsense posao. I bez puno filozofije reci cemo Vam šta Google želi: „manje sajtova sa boljim kvalitetom“. Ukoliko ovo budete poslušali bicete nagradjeni velikim brojem poseta Vašem sajtu i dobrom Google zaradom. Možete probati i neku drugu strategiju, što je sasvim u redu, ali da li imate vremena da ponovo otkrivate tocak.
Xfactory tim je nastavivši Robinsonova eksperimentisanja sa Google zaradom, napravio dva alata koji Vam mogu pomoci da dodete lako do posla i da Vaš posao bude samo Internet promocija autoritaivnog sajta. To su Adsense portal i Seo manager.

Vratimo se ponovo na Glavno pitanje: Šta je to autoritativan sajt i da li ste Vi kvalifikovani da vodite jedan.

Vaš web sajt ne mora da bude poznat kao CNN, Yahoo...Takodje ne mora da bude najbolje dizajniran i najlepši Web sajt i što je najvažnije može biti na temu na koju Vi želite.

Robinson je izabrao zdravlje i ishranu da to bude njegov autoritativan sajt zato što je to njegova strast i voli kada piše o zdravlju. Odrastao je u porodici gde su se cenili fizicka aktivnost i zdrava ishrana. Kad mu se otac razboleo od raka nakupio je gomilu literature o tome kako se ishranom može pobediti ova teška bolest. Tako da mu je zdravlje bilo prirodna tema za prvi sajt koji je uradio. Uživao je da pretražuje informacije o tome, sklapa tekstove i rasporedjuje ih po kategorijama svog sajta. Prvi sajt je napravio cisto da sa ponosom pokaže ženi i prijateljima svoja interesovanja.

Kako doci lako do posla, gde je tu zarada?

Robinson je na svom velikom sajtu o zdravlju objavjivao Google reklame, odnosno bavi se internet marketingom (internet promocija). I kad god je van internet marketing zajednice, deli svoje vizit karte i predstavlja se kao Internet zdravstveni izdavac specijalist.

ZARADA PREKO INTERNETA Lako do posla – Internet promocija autoritaivnog sajta 297
ZARADA PREKO INTERNETA Lako do posla – Internet promocija autoritaivnog sajta 297

Šta želimo da Vam kažemo sa svime ovime?

Jednostavno da je svako dovoljno kvalifikovan da vodi autoritativan sajt. Robinson je poceo od pocetka. Trebalo mu je puno vremena i novca da razradi sve metode kako da shvati kako se readi internet promocija i napravi svoj autoritativan sajt o zdravlju. Xfactory tim sa svojim alatima želi da skrati taj put na na najmanju mogucu meru. Porazgovarajte sa nama i dobicete od nas besplatno Adsense portal, koji je izradjen na najsavremenijim tehnologijama i ima u sebi sve što Vam je potrebno da odmah krenete sa poslom. Vaš posao je samo internet promocija.

Bez obzira što Robinsona smatraju Adsense guruom, on je samo obican momak sa srednjom školom koji radi na ogromnom Web sajtu o zdravlju. On je uspeo da zahvaljujuci samo jednom sajtu dostigne milionski racun u dolarima i vodi stabilan posao koji se iz dana u dan povecava.

Ne postoji ni jedan razlog zašto ne bi zapocli jedan dugorocan projekt iz oblasti koju volite i uživali dok radite na njemu. Trebate da pocnete da radite nešto veliko, vece i od Vašeg života i pruži korisne informacije hiljadama posetilaca, a Vama donese prihode u godinama koje dolaze.