INTERNET POSAO ZA SVA VREMENA

Ako vam je potreban legalan internet posao, ne cekajte više. OVO JE PRILIKA KOJU STE CEKALI!!! Pridružite se uspešnom SFI timu. Besplatna registracija. Stalna podrška citavog tima. Nema pocetnih ulaganja. Možete poceti ODMAH. Sve informacije na: http://oglasfb31.blogspot.rs/ VIDIMO SE!

Internet posao buducnosti

ZARADA PREKO INTERNETA INTERNET POSAO ZA SVA VREMENA 4390Pred Vama je izuzetna prilika da zapocnete sopstveni posao na internetu! U ovoj kompaniji nije uspeo samo onaj ko je sam odustao!!! SFI kompanija Vam pruža šansu da izgradite legalan i dugorocan internet posao. Registracija je potpuno besplatna. Imate pomoc citavog tima. Nisu potrebna pocetna ulaganja. Potrebno je da ste punoletni i da imate želju da uspete!
Sve informacije na:
http://oglasfb31.blogspot.rs/
http://oglaspok323.blogspot.rs/

Verujte i uspecete, ali je za pocetak neophodan onaj pocetni korak - registracija! PRIDRUŽITE NAM SE!

Posao bez rizika
ZARADA PREKO INTERNETA INTERNET POSAO ZA SVA VREMENA 4390Naš posao je da se bavimo internet marketingom kao saradnici kompanije. SFI je markenting program. Saradnicki marketing se bazira po principu promocije, preporuke tudih proizvoda tj. upucivanja potencijalnog kupca na sajt za prodaju, ili ka konkretnom proizvodu koji prodaje neko drugi. Uloga partnera, odnosno nas koji reklamiramo proizvode, nije da direktno izvršimo prodaju nekog proizvoda, vec da potencijalnog kupca uputimo ka proizvodu, putem reklamiranja, ili preporuke. A kada kupac kupi proizvod, mi dobijamo proviziju od ostvarene kupovine.

Koliko puta smo svi nekome preporucili neki proizvod, ili uslugu u svakodnevnom životu, a za tu preporuku nismo placeni. Ovde se slicno radi, sa razlikom što imamo korist od toga, tj. zaradujemo.

To predstavlja jedan nacin zarade..

Oglašavanje posla i dovodjenje potrošaca u svoj tim drugi je, možda i najvažniji nacin rada i zarade. To rade svi u kompaniji, bez obzira koliko dugo rade, ili koliko zaraduju. Gradnja sopstvenog tima je kontinuirani posao, Postoje mnoge metode kako graditi uspešan tim, a na vama je da izaberete one koji vam najviše odgovaraju.

Reklamiranje aukcija, igrica i kvizova, takode je, još jedan od nacina rada i zarade. Neko ne želi da radi, voli da se zabavi uz igrice, aukcije i kvizove. I ako vidi našu reklamu, registruje se i ukoliko bude uspešan u svemu tome, mi imamo profit.