XFactory portali  

Portfolio

Portfolio nasih sajtova radjenih sa XFactory endzinom. Nudimo vam na raspolaganje naše iskustvo i brzinu u izradi Web aplikacija za najrazlicitije potrebe korisnika.

Portfolio naših webportala

PORTFOLIO Portfolio 273 www.srebrninakit.net
www.projectmanagementtool.net
www.abouthealthyfood.net
www.landdubai.net
www.whysustainable.com
www.elektrosvet.net
www.cncmasina.com
www.iznajmljivanjeopreme.com
www.namestajalmira.net
www.biznisradionica.com
www.aholisticlife.net
www.lovefinding.net
www.online-program.com
www.ishrana.net
www.itsecurityservices.net
www.aleksandarjosik.com
www.fedorart.com
www.workinternet.net

Srebrni Nakit - prodavnica srebrnog i celicnog nakita

PORTFOLIO Portfolio 273Pogledajte našu ponudu celicnog i srebrnog nakita. U našu galeriju dodali smo mnoštvo ogrlica, narukvica, privjezaka i prstenja od celika i srebra, koje jednostavno možete naruciti preko internet prodavnice. Tražite jednostavan dizajn? Ili Vas više privlace bogato ukrašeni predmeti? Volite drago kamenje i cirkone...www.srebrninakit.net

Project Management Tool - webportal koji povecava produktivnost kompanije

PORTFOLIO Portfolio 273Napravite da zaposleni u Vašoj kompaniji budu kreativni i inovativni. Managment online je odlican, efektivan i efikasan nacin da sveze ideje dodju do menadzmenta i da svi u kompaniji rade zajedno kao tim. Managment online vodi ka vecoj saradnji, nije samo kontrolni mehanizam. Dopušta zaposlenim da prave sugestije, kako da poboljšaju svoj posao i ukupno poslovanje kompanije.www.projectmanagementtool.net

About Healthy Food - webportal na engleskom jeziku namenjen zdravoj ishrani

PORTFOLIO Portfolio 273Pratite naš pristup zdravoj ishrani. To ce vam pomici da ostvarite i sacuvate ideanu tezinu. Dobicete energiju koja Vam je potrebna da živite ostvaren život. Nikad nije kasno da zapocnete sa poboljšanjem nacina ishrane, smanjite kolicinu unosa zasicenih masnih kiselina i poboljšate zdravlje Vašeg srca. Pogledajte naše savete koji ce Vama i vašoj porodici pomoci da unesete ravnotežu. Pocnite odmah!www.abouthealthyfood.net

Land Dubai - webportal za nekretnine namenjen gradu Dubaiju u Emiratima

PORTFOLIO Portfolio 273Najmocniji portal za nekretnine na tržištu. Pravi prelepe multimedijalne prezentacije, tako da se svaka nekretnina može predstaviti na najbolji nacin i izgleda drugacije, jedinstveno i posebno. Veliki broj Agencija i korisnika može da ucestvuje u pravljenju sadržaja i time se portal veoma brzo razvija. Pogledajte primer na

landdubai.net

Ishrana.net - webportal o zdravoj ishrani

PORTFOLIO Portfolio 273Portal na kome cete naci sve što Vas zanima o ishrani, namirnicama, njihovoj preradi i pripremi, razne dijete, recepte. Ovde možete sami da postavljate sadržaj o tome. Imate priliku da pitate sve što Vas zanima u vezi sa tim temama.

www.ishrana.net

Elektro Svet - web prodavnica i veleprodaja elektromaterijala

PORTFOLIO Portfolio 273Elektro-svet, specijalizovana prodavnicu elektro materijala. Koliko je povoljna sa cenama proizvoda možete veoma lako utvrditi. Neophodno je da ste naš ispravno registrovan korisnik i nakon uspešne prijave (logovanja) u našem prodajnom centru za Vas više nema tajni. Zastupnici smo mnogih kvalitetnih brendova iz oblasti koje nudimo u ovoj ONLINE prodavnici. Za detaljan pregled i kupovinu koristite izbor u kategorijama Prodavnice sa leve strane. Hvala što ste nam ukazali vaše poverenje.

www.elektrosvet.net

Love Finding - webportal na engleskom jeziku namenjen online upoznavanju

PORTFOLIO Portfolio 273Život kao samac nudi dosta prednosti. Bitno je da razumete sami sebe. Možda ste spremni da podelite život sa nekim, ako mislite da je to vredno truda i želite da dugo traje. Život samca nekad može biti frustrirajuc.

www.lovefinding.net

Why Sustainable - webportal na engleskom jeziku vezan za ocuvanje životne sredine

PORTFOLIO Portfolio 273Portal koji ukazuje na znacaj održivog razvoja. Potrebno je da svoju ulogu odigraju svi i mladi i stari. I muškarci i žene. Potrebno je da napravimo promene u nacinu na koji delujemo na prirodu. Ovo nas vodi ka promeni zakonitosti koje važe u ekonomiji, politici, gradjevinarstvu, agrikulturi, biznisu, kulturi...Korak po korak napravicemo od ove planete bolje mesto za život.

www.whysustainable.com

Cnc Masina - webportal i prodavnica CNC mašina

PORTFOLIO Portfolio 273Na ovom portalu su predstavljene CNC mašine nemackog proizvodaca CNC-STEP Heiz kao i prenosni sistemi za rezanje plazmom proizvodaca SteelTailor, razni alati, pribori, softver i drugo... Ovde možete i sami da postavljate svoje sadržaje vezane za teme CNC obrade i tehnike rada, a imate priliku da pitate sve što Vas zanima u vezi sa temama koje su otvorene na forumu. Cilj nam je da ovde prikažemo i “drugo lice grafike” jer je vec dve decenije graficka industrija uglavnom sinonim za reklamnu štampu, pa makar malo želimo da doprinesemo da se razbije ovaj vec dosadni stereotip, i da pokažemo kroz naše iskustvo da stvari mogu biti drugacije.

www.cncmasina.com

A HolisticLife - webportal na engleskom jeziku sa temom životnog balansa

PORTFOLIO Portfolio 273Holisticki nacin života unosi balans u sve sfere Všeg života: zdravlje, veze, duhovnost i finansije. Da se osecate srecno, zdravo i ispunjeno. Više: ljubavi, finansijske sigurnosti, zdravije telo i duhovna povezanost donosi holisticki nacin života.www.aholisticlife.net

Online Program - webportal o ucenju preko interneta

PORTFOLIO Portfolio 273Sa povecanjem potražnje za profesionalcima u raznim strukama, online studiranje i ucenje je postalo popularan nacin za sticanje diplome za sredju školu i fakultetsku dipomu. Internet ucenje Vam dozvoljava da vreme ucenja prilagodite Vašem rasporedu iz komfora Vašeg doma ili lokacije po izboru.

www.online-program.com

IT Security Services - webportal o sigunosti racunarskih sistema

PORTFOLIO Portfolio 273Uvodjenje sigurnosti u posao i IT procesa i integracija sa postojecim tehnologijama i infrastrukturom koji poseduje kompanija. Investicije nikad nisu bile kriticnije. Ulazak u ove vode zahteva transformaciju data centra, opreme, virtuelizacije, primenu strategija odbrane od napada... Potrebno je doneti odluke, koje ce smanjiti rizike po sam posao.www.itsecurityservices.net

Maxi Sound - webportal o kompletnoj video-audio organizaciji dogadjaja

PORTFOLIO Portfolio 273MaxiSound ima desetogodišnje iskustvo i znanje, koje vam dajemo na raspolaganje. Posedujemo svu pratecu opremu koja sastanke, prezentacije, okrugle stolove, seminare, konferencije za novinare i promocije cini mogucim u prostoru koji ste vi odabrali.

www.iznajmljivanjeopreme.com

Almira - online prodavnica fabrike i salona namestaja

PORTFOLIO Portfolio 273Dobro došli u "Almira Komerc", fabriku nameštaja i salone nameštaja. Veliki izbor, fabricke cene, besplatan prevoz.

www.namestajalmira.net

Biznis Kreativna Radionica - webportal za poslovnu saradnju i partnerstva

PORTFOLIO Portfolio 273Kreativna biznis radionica prestavlja sistem gde su clanovi solo igraci i van sistema. Samostalni su i interesno vezani za BKR. Kada ima posla rade zajedno, kada nema svako radi samostalno. Šta je to što nas izdvaja od ostalih? POJEDINAC RADI ZA BKR SISTEM. BKR SISTEM RADI ZA POJEDINCA. Clanovi BKR portala saradjuju medju sobom i rade svi za jednog i jedan za sve.

www.biznisradionica.com

Aleksandar Josik - licni webportal jednog od naših programera

PORTFOLIO Portfolio 273Licni webportal jednog od naših programera Aleksandra Josika.Ovo je sajt o njegovoj programerskoj karijeri. Radi na Microsoftovoj platformi i omiljeni alat mu je Visual Studio. Za Web aplikacije najviše koristi VB.NET kao serverski jezik, Java kao klijentski jezik, Infragistic i Ajax biblioteke za prijateljskiji korisnicki interfejs. Omiljena baza mu je SQL server i programiram u TSQL-u. Radio je dosta sa XML-om. Njegova specijalnost je programiranje Office aplikacija, narocito Excela i Accessa pomocu VBA i pravljenje casopisa i pametnih dokumenta u samo par klikova.

www.aleksandarjosik.com

Fedor Art - licni websjat našeg dizajnera

PORTFOLIO Portfolio 273Licni websajt naseg dizajnera Fedora Rakica. Fedor Rakic. Umetnik. Graficki dizajner. Web dizajner. Video animator. Jednom recju - RESENJE. Resenje za dizajn vaseg web sajta ili portala, Vaseg logotipa, Vase stampe, Vase Facebook aplikacije, Vase Email reklame, video reklame, web animacije, dvd prezentacije i mnogih drugih multimedijskih elemenata koji Vam mogu biti potrebni.

www.fedorart.com

Work Internet - webportal na engleskom jeziku vezan za tematiku netposao.net

PORTFOLIO Portfolio 273Work Internet - webportal na engleskom jeziku vezan za tematiku naseg srpskog webportala www.netposao.net

www.workinternet.net