Galea - duša prirode

GALEA izraduje 100% prirodnu kozmetiku i domace sapune koji vas ne truju kao industrijska! GALEA pruža podršku svima koji ste rešili da odbacite upotrebu industrijske kozmetike zbog sveg onog laganog trovanja kome ste izloženi pod izgovorom da `nije dokazana toksicnost i kancerogenost` raznih aditiva u njima. Korišcenjem industrijske kozmetike sami sebe trujete! Korišcenjem domace, prirodne kozmetike, pomažete svom zdravlju i lepšem izgledu.

Prirodni sapun za pranje kose

Ovo je prvi Galea sapun narocito pogodan za pranje kose. I on je, kao i svi ostali sapuni, 100% prirodan i takode napravljen sa ljubavlju prema Prirodi i prirodnom, a ne isušuje vašu kosu vec je neguje svojim finim uljima kojih ima više nego u ostalim sapunima.

Rucno je izraden od biljnih ulja; maslinovog, suncokretovog, koštica groždja uz dodatak ruzmarina, koprive, kokosa, i maslinovog ulja u finalizaciji. Sve to posebno neguje i ne isušuje vlasište kose, a obezbeduje jacu cirkulaciju u korenu kose i time ona bude bolje ishranjena i ojacana. Dodato je i etericno ulje crnog bora da biste uživali u zajednickom mirisu sa ruzmarinom dok se kupate i perete kosu.

Ako mislite da prirodni sapuni ne mirišu lepo ili da ne penušaju, proverite moje sapune koji to mogu, a ne sadrže, kao ni svi moji sapuni, nikakve veštacke materije, ni veštacke konzervanse, ni veštacke omekšivace vode, penušavce ni sinteticke arome ili hiperalergenske sinteticke parfeme ili nuzprozvode petrohemijske industrije kao paraben, metil paraben i sl.
Ne sadrži cak ni vazelin ni parafinsko ulje iako su svi oni do skora cak bili blagosiljani za upotrebu u nezi kože, jer se od nedavno i u njih sumnja kao moguce uzrocnike nekih teških oboljenja.

Sadrži samo prirodni glicerin nastao u procesu saponifikacije najkvalitetnijih biljnih ulja i raznih putera, a koji nije izbacen iz sapuna u toku proizvodnje, kao što to rade kod industrijskih procesa, vec sam pažljivim postupkom saponifikacije upravo zadržano da bi vašoj koži dao neophodnu mekocu i hidratizovanost.
Zna se da su kopriva i ruzmarin dobar lek protiv opadanja kose, narocito ako njome redovno masirate problematicne oblasti vašeg vlasišta napadnute alopecijom ili seborejom, što je cešce kod muškaraca.

Ovaj sapun ne mrsi kosu i ne isušuje ni kožu ni kosu vec im daje mekocu, sjaj i negovanost.
Zbog dodatog maslinovog i ruzmarinovog ulja kosa ce biti sjajna i bez industrijskih regeneratora koje vam ovom prilikom uopšte ne savetujem da koristite posle Galea sapuna da ne biste time poništili njegovo lekovito dejstvo.

Ukoliko perete kosu svakog dana, uklanjate njena prirodna ulja zbog cega žlezde pojacano rade kako bi nadoknadile nedostatak. Dovoljno je da perete kosu dva do tri puta nedeljno, a ako ipak volite da to cinite svakodnevno, koristite ovaj sapun i nanesite ga samo jednom pre ispiranja.

Nacin upotrebe: Primenjujete ga kao i svaki sapun ili šampon za kosu, tj prvo se pokvasite pa natrljate sapunom svoje dlanove i samu kosu. Dobro protrljajte vlasište kose i ostavite da deluje minut, dva, a vi se za to vreme možete ovim sapunom i okupati i na kraju sve zajedno isprati. Posle ovog sapuna preporucuje se da koristite moj "Balzam za kosu bez ispiranja" ili Gel balzam pakovanje za kosu.
Za sve cvrste sapune rok isporuke je cetiri dana zbog "french milling" dorade Galea sapunske baze u vaš željeni proizvod.

Ima masu od 100 ± 5g.

IZRADA SAJTOVA Galea - duša prirode 4417