Zaradjuj od kuce

Proširi svoj um.Promeni svoj svet. Misli drugacije.Tvoja vizija,naša buducnost!!! Registruj se na SFI i pocni da radiš!!!

O SFI kompaniji

SFI je internet kompanija koja postoji vec 17 godina na tržištu.Ima preko 2.000.000 clanova u više od 160 zemalja širom sveta.

SFI kompanija bavi se prodajom proizvoda izuzetno velikog i razlicitog spektra.U ponudi ima preko 83.000 proizvoda.

Za vreme provedeno u internet poslu,kompanija svake godine beleži konstantan porast kako na finansijskom tako i na polju broja proizvoda i clanova.Kvalitet SFI kompanije dobro pokazuje zvanicna ocena Better Business Bureau asocijacije koja je dodelila A+ ocenu za pouzdanost i kvalitet.

Ono što izdvaja SFI kompaniju od drugih slicnih kompanija koje se bave Affiliate marketingom je ta da SFI kompanija obezbeduje kompletnu obuku svojih clanova.Tako da za kratko vreme mogu da se steknu sve neophodne veštine i znanja za uspeh u ovom poslu.

SFI je osmišljen tako da bilo koja punoletna osoba koja poseduje racunar i internet konekciju može da postane punopravni clan (partner) i ostvari svoju zaradu.

INTERNET POSAO Zaradjuj od kuce 4389

Timski rad

Izgradnja tima je dobar instrument za stvaranje atmosfere koja dopušta clanovima tima da se upoznaju i pronadu svoje mesto u timu. To je osnova za stvaranje atmosfere,poverenja i uvažavanja u kojoj svi clanovi tima mogu da se iskažu i doprinesu radu u kojoj se razvija osecanje uzajamne podrške a razlicitosti u timu se konstruktivno koriste tokom treninga. Izgradnja tima treba da ukljuci otvoreni razgovor clanova tima o:
- ocekivanjima od treninga i timskog rada.
- motivaciji da se bude clan tima.
- prethodnom iskustvu u treninzima i radu sa mladima, kao i drugim iskustvima relevantnim za ovaj trening.

Dodatni elementi izgradnje tima
Dodatni elementi izgradnje tima mogu biti sticanje pocetne slike o tome kako svaki/a clan/ica tima radi i šta vidi kao svoje jake i slabe strane. I na kraju, najvažnije, izgradnja tima treba da pruži priliku da se uživa u društvu i mogucnostima zajednickog rada. Treba reci da zajednicki rad može biti zabavan. Izgradnja tima može se postici razgovorom o pomenutim stvarima za vreme sastanka ili, neformalno, za vreme vecere. Pojedinacne vežbe mogu pomoci timu da otpocne zajednicki rad. One, takode, mogu biti dobri «ledolomci» i pomoc da se treneri opuste.

Neke sugestije za uspešnu komunikaciju u timu:
• Slušajte jedni druge i iskreno se potrudite da razumete šta druga osoba govori.
• Postavljajte pitanja.
• Razjasnite pojmove
• Ponudite podršku
• Dajte i pozitivan odgovor.
• Konstruktivno kritikujte

Registruj se i pocni da radiš!!!
http://goo.gl/kkpRDt